AWIS Obchod – Only Flowers

| #

Naše pokladní systémy jsou ideální také pro květinová studia. Mezi naše stálé a spokojené klienty se mimo jiné řadí také společnost Only Flowers, která má v Praze hned dvě prodejny. Z vlastní zkušenosti víme, že v každé z těchto prodejen mají opravdu skvělé floristy. Řada našich pracovníků nakupuje květiny už jen tam a spokojenost z nich jen srší.

Aby květinová studia společnosti Only Flowers dobře fungovala, rozhodl se pan Petr Veselý jako majitel před časem obrátit na nás. Spolu jsme řešili, jaký pokladní systém z naší nabídky by pro jejich potřeby byl ideální a brzy jsme našli společnou notu.

Pokud i vy provozuje květinové studiu, trefou do černého bude dotyková pokladní sestava AWIS – POS 15. Jde totiž o kvalitní All in One PC s Windows 10 a předinstalovaným pokladním systémem AWIS, který zvládne splnit i ty nejnáročnější požadavky. Instalace je snadná, zprovoznění je možné jen během patnácti minut. Práci s ním hravě zvládnou i zaměstnanci.

Výhodou dotykové pokladní sestavy AWIS – POS 15 je mnoho. Řadí se mezi ně kupříkladu rychlé zadávaní a tisk účtenek. Lze jej integrovat s kamerami a funguje dokonce i bez internetu. Dobře sloužit bude také více než 70 praktických funkcí.

V provozu se může hodit také malá pokladní zásuvka. Je ideální pro uložení a manipulaci s finanční hotovostí. Má mechanicky odolnou konstrukci, která zajišťuje vysokou bezpečnost uložené hotovosti. Navíc je vybavena univerzálním konektorem pro připojení řídícího kabelu dle požadované aplikace.

Využití má v dnešní době i zákaznický display. Ten náš má nastavitelný náklon, vyniká vysokou užitečností a všestranností nasazení. Fluorescenční zobrazovač s vysokým jasem navíc umožňuje snadnou čitelnost znaků.

Mohlo by vás zajímat

náhled článku - krádeže
Obecné
V dnešní době je bezpečnost jedním z klíčových faktorů úspěchu pro obchody a restaurace. Krádeže a jiné bezpečnostní incidenty mohou…
číst více
AWIS Gastro - herna Sborovna Brno
Gastro, Instalace
Kulečníková jednička v Brně – podnik Sborovna Mezi mé velmi oblíbené brněnské klienty se řadí i majitel gastronomického podniku…
číst více
Pokladní systém AWIS Gastro v restauraci U tčí čertů
Gastro, Instalace
Gastronomická senzace – brněnská legenda U Třech Čertů Řada lidí se často ptá, kde v Brně nejlépe vaří. Jelikož máme v tomto…
číst více
Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Objednat pokladnu?

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.